OM FÖRETAGET

Att vara först är sällan lyckosamt, därför har vi samlat på oss erfarenhet från smart glas-branschen och startat SMARTGLASSNORDIC, ett bolag som inte bara representerar smart glasets fantastiska existens och egenskaper. Vi har även anpassat dess användarvänlighet till olika miljöer och behov.

Det är viktigt för oss att smart glas når ut till alla tänkbara användare och därför arbetar vi med de ledande leverantörerna av smart glas i världen och bygger system som passar just ditt användningsområde och till en betydligt bättre prisbild än tidigare.

Vi har valt att certifiera alla våra återförsäljare, montörer och samarbetspartners. Vi sprider våra erfarenheter och kunskap för att vi alla gemensamt skall upprätthålla en skyhög lägstanivå.

För att ligga steget före som leverantör jobbar vi i väl sammansatta projektgrupper med hög yrkeskunskap. På så vis kan hitta nya funktioner och användningsområden.

SMARTGLASSNORDIC i samarbete med Stena Recycling presenterar världens första återvinningsbara smart glas. SMARTGLASSNORDIC RECYCLING PROGRAM.
Lika väl som ett sunt företag strävar vi efter en hållbar planet.
-Smart Glas Nordic levererar innovativa smarta glas lösningar i norden. Med vårt sortiment erbjuder vi absolut högsta kvalitet och garantier där vi kvalitetssäkrar hela vår kedja för att skapa högsta kundnöjdheten. Vår produkt passar dig som jobbar med smarta hem/företags lösningar, inredning, byggnation, säkerhetslösningar och glas. Vill du också få tillgång till vårt sortiment? Besök våra seminarier eller utbildningar du med – Smart Glas Nordic leder utvecklingen av Smarta glas lösningar i norden

Citat VD Johan Sigurdsson
En sund miljö och en hållbar planet är viktigt för oss!
I och med SMARTGLASSNORDIC RECYCLE PROGRAM är vi den första leverantören i världen att lämna återvinningsgaranti på vårt smart glas-sortiment!
Image
© 2019 SmartGlassNordic, All Right Reserved
© 2019 SmartGlassNordic, All Right Reserved